Bors de pui

Bors de pui

Bors de pui

Ingrediente: 500g carne de pui, 2 morcovi, 1 fir patrunjel, 1 bucata telina, 2-3 cartofi, 2 rosii, 1 ceapa, 1 ardei gras, frunze de patrunjel, frunze de leustean, 250 ml bors de putina, 200g taitei, 2,5 l apa, 1 lingurita sare.

Mod de preparare: Se spala bine carnea si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca se curata de spuma. Cand carnea este aproape fiarta, se curata legumele, se spala si se taie cubulete mici. Se adauga pe rand ceapa taiata marunt, ardeiul gras, morcovii, patrunjelul si telina si rosiile Cand legumele sunt aproape fierte se adauga cartofii, borsul (fiert si spumat in prealabil) si apoi taiteii. Se sareaza dupa gust si se lasa sa fiarba cateva clocote. La sfarsit se pune verdeata tocata marunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *