Ciorba de pui cu carnati

Ciorba de pui cu carnati

Ingrediente: cateva bucati de carne de pui cu os, aripi, ciocanele, coaste, o ceapa, 2 morcovi, un pastarnac, 2 linguri de orez, patrunjel cu tot cu radacina, 2 carnati, un ou, 1 litru de Bors Cimbrisor, 50gr de smantana, sare si piper.

Preparare: Punem la fiert bucatile de pui in apa cu sare. Intre timp tocam legumele in bucati, iar cand puiul este aproape fiert le adaugam in oala care fierbe. Adaugam orezul la fiert si lasam sa dea in clocot. Carnatii ii prajim separat intepandu-i din loc in loc pentru a nu se sparge. Cand sunt gata ii taiem rondele si ii adaugam in ciorba. Borsul il fierbem si il spumam separat dupa acre il adaugam in oala alaturi de oul batut. Cand este gata amestecam smantana cu patrunjelul tocat si il adaugam in ciorba amestecand pana se omogenizeaza. Condimentam cu sare si piper.

Pofta buna!