Bors de putina Cimbrisor.

Creat dupa o reteta stramoseasca, numai din ingrediente naturale si fara adaosuri artificiale, borsul Cimbrisor, se detaseaza prin gustul sau inconfundabil. Reteta traditionala, pastrata in timp si transmisa din generatie in generatie, ascunde secretul gustului unic al borsului Cimbrisor.

Tot ce putem spune, este ca la prepararea borsului nostru, pe langa tarate turnam si o cana de pricepere, odata cu malaiul punem pana la semn daruire, amestecam in apa doua picaturi din licoarea bucuriei dupa care adaugam cimbrisor cat sa-i dea un gust de neuitat si pe de-asupra cernem cu mult suflet. Suntem convinsi ca reteta noastra de preparare a borsului Cimbrisor este pe placul tuturor.

Imbuteliat la pet de 1 litru sau punga de 1 litru, borsul Cimbrisor are acelasi gust inconfundabil.

 

Povestea borsului Cimbrisor

A fost odata ca niciodata, acum 150 de ani, o femeie frumoasa pe nume Roza Petrescu, nascuta in comuna Cazasu, jud.Braila. Si era renumita prin partile locului pentru maiestria cu care prepara mancaruri gustoase pe care le facea cu drag, cu produse din gospodaria ei.

Atunci cand se ducea la rudele ei, Roza culegea cimbrisor de munte din Dobrogea. Gatea ciorbe foarte gustoase cu bors de putina, facut de ea, din tarate de grau si multa dragoste.

Si asa, din generatie in generatie, pastrata cu sfintenie, a ajuns la noi, nepoatele ei, reteta celui mai bun bors de putina. Asa ca am respectat reteta intocmai, obtinand astfel un produs original traditional cu gust inconfundabil.

Imbinand traditia cu tehnologia, pastrand respectul cuvenit inaintasilor nostri, am facut din aceasta reteta o afacere de care suntem mandre. Dotata la standarde inalte, fabrica noastra respecta intocmai toate normele Uniunii Europene de fabricare, imbuteliere, depozitare si transport astfel incat produsul sa pastreze intocmai aroma traditionala a borsului Cimbrisor.

Multumim strabunicii noastre Roza pentru reteta borsului Cimbrisor, care astazi este atestat traditional si suntem siguri ca ea va dainui in timp.

Sirbu Elena si Rozoleanu Liliana