Reteta Rozei Petrescu

Reteta Rozei Petrescu

Reteta Rozei Petrescu

Ingrediente: 2 morcovi, 1/2 telina, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 ardei gras, 4-5 cartofi, sare, 1L bors cimbrisor, smantana, 2 oua, leustean proaspat.

Mod de preparare: Se toaca marunt zarzavatul, se calesc toate ingredientele cu putin ulei, apoi se adauga cartofii taiati cuburi, se calesc putin, se adauga apa si sare dupa gust. Cand zarzavatul este fiert se adauga borsul cimbrisor si se da in clocot. Se bat ouale cu smantana si se adauga cate putina ciorba apoi se rastoarna in oala. La sfarsit se adauga leusteanul tocat marunt.

Speram sa va placa borsul nostru. Pofta buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *